Premiär för Johan Lundberg AB

Den 1 september slår det nya konsultföretaget Johan Lundberg AB officiellt upp portarna. För första gången får du som projekterar, bygger eller köper schaktfri ledningsbyggnad tillgång till helt neutral expertis med många års erfarenhet. Vi vet att intresset (och behovet) är stort. Vi är optimistiska och ser fram mot alla spännande uppdrag som vi räknar med att få sätta tänderna i under hösten. Välkommen att kontakta oss – enklast ringer du 070-320 35 86.

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2022 Johan Lundberg AB