Julgåvan gick till barnen på Haiti

Bara halva befolkningen på Haiti har tillgång till rent dricksvatten, och som alltid är det barnen som drabbas hårdast. Därför hoppar vi över julklappar och julkort och ger istället en gåva till Hoppets Stjärnas katastrofinsats på Haiti.

Just nu deltar Hoppets Stjärna i tre olika vattenprojekt på Haiti. Dels delar man ut vattenreningsvätska som gör smutsigt vatten drickbart, dels hjälper man till med uppbyggnaden av ledningssystemet. En maskin för vattenrening är också på väg till Haiti.

Vi hoppas att du också känner dig delaktig i hjälpen till Haiti.
Vi tillönskar dig ett gott 2011.

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

R-symbolen identifierar företag som har ett etiskt förhållningssätt, d.v.s. aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.
Läs mer om R-licens

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2020 Johan Lundberg AB