Årets julgåva går till att hjälpa övergivna barn i Rumänien

Helt enligt traditionen (om man nu kan tala om tradition i ett ungt företag som Johan Lundberg AB) så blir årets julgåva ett bidrag till en utvald hjälporganisation. Vi är nästan säkra på att våra kunder överlever julen utan chokladaskar och brokiga almanackor.

Den organisation som vi valt att stödja i år är EFI Fadder, som ända sedan 1990 hjälpt övergivna barn i Rumänien. Via sin lokala organisation Fundația Creștină Elim hjälper man barn och ungdomar i orten Marghita, där volontärer från hela världen också gör en obetald insats.

Bland insamlingsorganisationer är EFI Fadder unika genom att hela 97% av de insamlade medlen går direkt till arbetet i Rumänien. (Kraven för att få ett 90-konto är 75%.)

Vi tillönskar kunder, leverantörer, samarbetspartners och alla andra som vi känner en God Jul och ett Gott Nytt År.

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

R-symbolen identifierar företag som har ett etiskt förhållningssätt, d.v.s. aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.
Läs mer om R-licens

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2020 Johan Lundberg AB