Årets julgåva 2012 går till att hjälpa övergivna barn i Rumänien

Helt enligt traditionen så blir årets julgåva ett bidrag till en utvald hjälporganisation. Vi är nästan säkra på att våra kunder överlever julen utan chokladaskar och brokiga almanackor.

Den organisation som vi valt att stödja även i år är EFI Fadder, som ända sedan 1990 hjälpt övergivna barn i Rumänien. Via sin lokala organisation Fundația Creștină Elim hjälper man barn och ungdomar i orten Marghita, där volontärer från hela världen också gör en obetald insats.

Bland insamlingsorganisationer är EFI Fadder unika genom att hela 97% av de insamlade medlen går direkt till arbetet i Rumänien. (Kraven för att få ett 90-konto är 75%.) Vi tillönskar kunder, leverantörer, samarbetspartners och alla andra som vi känner en God Jul och ett Gott Nytt År.

Johan Lundberg AB

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


AAA - Högsta kreditvärdighet - Johan Lundberg AB

Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

ISO 9001 14001 Certified A3Cert

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

DCA - Drilling Contractors’ Association

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


  • In English
  • Suomi

© 2022 Johan Lundberg AB