Välkommen, Henrik Cranser!

Som kund till Johan Lundberg AB ska du inte behöva vänta. Vi vill också kunna åta oss lite större uppdrag. Därför har vi förstärkt organisationen med Henrik Cranser, som har lång erfarenhet av ledningsarbeten och vet vilka utmaningar de kan innebära. Han har arbetat som markentreprenör och vet därför hur din vardag ser ut. Och vilka fördelar det kan ge att tänka schaktfritt.

Johan Lundberg AB är oberoende konsulter inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsrenovering.


Att Johan Lundberg AB är trippel A-certifierade innebär att företaget finns i den högsta klassen för kreditvärdighet.

R-symbolen identifierar företag som har ett etiskt förhållningssätt, d.v.s. aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.
Läs mer om R-licens

Johan Lundberg AB är certifierade enligt ISO 9001 och 14001, som representerar internationell standard för kvalitets- och miljöledningssystem.

Drilling Contractors’ Association – Branschorgan för Europas entreprenörer, teknikutvecklare och konsulter inom styrd borrning. Som första skandinaviska medlem tar vi del av och bidrar till standarder och nätverkande för ökad kvalitet i branschen.
Läs mer om DCA


© 2020 Johan Lundberg AB