Raamisopimus, joka hyödyttää sekä tilaajaa että urakoitsijaa

Jönköpingin kunnalla on ollut jo vuosia puitesopimuksia kaivamattomasta teknologiasta, ja se on hyvin tietoinen teknologian hyödyistä. Jotta saataisiin vielä enemmän hyötyä menetelmistä, haluttiin saada lisää eri urakoitsijoiden palveluja. Siihen tarvittiin uudenlaista puitesopimusta ja otettiin yhteyttä Johan Lundberg AB: hen.

Teimme laajan teknologian ja tarpeiden analyysin, joka keskittyi tulevaisuuteen. Kunta halusi esimerkiksi käyttää omia resurssejaan tarvittaessa. Kartoitimme myös urakoitsijoiden erikoisalat ja vahvuudet.

Tuloksena oli puitesopimus, jossa kaikki, jotka täyttivät vaatimukset, voivat olla mukana. Urakoitsijat olivat tyytyväisiä – vihdoin he voivat keskittyä urakoihin, joissa he ovat parhaimmillaan, ja he voivat kieltäytyä, kun edellytykset eivät täyty.

Ehkä Jönköpingin puitesopimus on ensimmäinen asia, joka on yhtä myönteinen urakoitsijalle kuin asiakkaalle.

Kaivamaton tekniikka on aina hyvä asia sekä veronmaksajille että ympäristölle.


Verkostojen rakentaminen ja saneeraaminen kaivamattomalla tekniikalla on huomattavasti halvempaa kuin kaivaminen. Se on paljon nopeampaa ja ympäristöystävällisempää.

Infrastruktuuria voidaan myös rakentaa uudelleen tai kunnostaa häiritsemättä liikennettä, paikallisia asukkaita tai kauppiaita.

Kaivamaton tekniikka on kuitenkin monimutkaisempaa kuin kaivaminen. Jotta voit välttää epämiellyttäviä yllätyksiä ja pystyä hyödyntämään teknologian etuja, tarvitaan tarkkuutta ja erityisosaamista sekä suunnittelun että toteutuksen aikana.

Johan Lundberg AB/OY voi auttaa sinua koko projektin ajan. Löydämme fiksuimman teknisen ratkaisun, neuvottelemme/kilpailutamme ja johdamme projektejasi. Niille, jotka haluavat työskennellä itsenäisesti, järjestämme erilaisia koulutuksia.

Johan Lundberg AB / OY
Olemme kaivamattoman tekniikan riippumattomia konsultteja ja asiantuntijoita putkilinjojen rakentamisessa ja putkistojen saneeraamisessa.
Voimme ottaa täyden vastuun tai tukea sinua kaikissa kaivamattoman tekniikan projektien vaiheissa:
• Esitutkimus • Täytäntöönpano ja valvonta • Menetelmien valinta ja hankesuunnittelu • Dokumentointi ja projektin seuranta • Hankinnat ja tarjousten arviointi • Puitesopimus

Referenssi

Johan Lundberg Oy on itsenäinen ja riippumaton suunnittelutoimisto kaivamattoman (No-Dig) tekniikan alueella.


© 2021 Johan Lundberg OY