Uusi jäsen Johan Lundberg Oy:n hallitukseen

Lehdistötiedote
14.5.2020

Tiedote Johan Lundberg Oy:n uudesta hallituksen jäsenestä

Voimme ylpeänä kertoa, että Jari Kaukonen on uusi Johan Lundberg Oy:n hallituksen jäsen.

Jari on tällä hetkellä kansainvälisen Kaivamattoman Tekniikan Yhdistyksen (ISTT, International Society for Trenchless Technology) puheenjohtaja, ja hän on omistautunut No-Dig-tekniikoille uransa aikana monin eri tavoin. Kansainvälisellä kaivamattoman tekniikan järjestöllä ISTT:llä on tällä hetkellä 28 jäsenjärjestöä ympäri maailmaa.

Jari todellakin on yksi maamme ensimmäisiä kaivamattomien menetelmien käyttäjiä aloittaen jo vuonna 1982 ensimmäisten projektien toteutusvastaavana.

”Pitkä kokemus urakoitsijana sekä työskentely Suomen suurimmissa suunnittelutoimistoissa on antanut Jarille mahtavan näkökulman tähän liiketoimintaan, puhumattakaan erittäin laajasta kontaktiverkostosta niin kotimaassa kuin maailmanlaajuisestikin. Odotamme innolla työskentelyä Jarin kanssa parantaaksemme tarjontaamme ja palveluitamme No-Dig asennusten erikoiskonsultteina.”, sanoo Jukka Huusko, Johan Lundberg Oy:n toimitusjohtaja.

Jarin kommentti: “Sydämeni on aina sykkinyt No-Dig-tekniikalle siitä lähtien, kun herätyksen siihen sain lähes neljäkymmentä vuotta sitten. Odotan innolla yhteisiä askeleita kohti No-Dig-taivasta pohjoismaisen johtavan No-Dig-asiantuntijaporukan kanssa. Maassamme voitaisiin paljon enemmän hyödyntää Johan Lundberg Oy:n asiantuntemusta eikä koettaa selvitä tunnepohjalla suunnitteluhaasteista, joita kuntatekniikan rakentaminen ja uudistaminen tuo eteen. Mielestäni kaikissa verkoston suunnitteluhankkeissa pitäisi selvittää kaivamattoman teknologian hyödyntämismahdollisuus, sillä se on aina fiksumpaa ja ympäristöä säästävää sekä lähes aina myös edullisempaa. ”

Lisätietoja:
Jukka Huusko, jukka@johanlundberg.fi, puh. 040 759 0043
Jari Kaukonen, jari@kaukonen.fi, puh. 0400 843951

Johan Lundberg Oy on itsenäinen ja riippumaton suunnittelutoimisto kaivamattoman (No-Dig) tekniikan alueella.

nimitys

Johan Lundberg Oy on itsenäinen ja riippumaton suunnittelutoimisto kaivamattoman (No-Dig) tekniikan alueella.


© 2021 Johan Lundberg OY