Euroopan ympäristöpääkaupunki

Tiesitkö, että Lahti valittu vuoden 2021 Euroopan ympäristöpääkaupungiksi?

Euroopan komissio on nimittänyt Lahden vuoden 2021 Euroopan ympäristöpääkaupungiksi (European Green Capital Award, EGCA) ensimmäisenä kaupunkina Suomessa. Lahti on vuoden 2021 ajan malliesimerkki suomalaisesta ja eurooppalaisesta kaupungista, jossa etsitään päivittäin ratkaisuja maailmanlaajuisiin ympäristöhaasteisiin yhdessä korkeakoulujen, yritysten ja asukkaiden kanssa.

Kuten tunnettua, kaivamaton (no-dig) tekniikka vähentää asennustöistä johtuvia ympäristöpäästöjä keskimäärin ainakin 80%. Johan Lundberg Oy haluaa olla mukana edistämässä kaivamattomien tekniikoiden käyttöä yhteiskunnassa. Siksi onkin varsin sopivaa, että Johan Lundberg Oy:n kotipaikka on Lahdessa, Euroopan ympäristöpääkaupungissa 2021.

Jos haluat tietää enemmän no-dig-tekniikoiden ympäristöhyödyistä, ota meihin yhteyttä!

#johanlundbergoy #nodig #kaivamatontekniikka #greenlahti #tehtykestäväksi #enduringchange

Johan Lundberg Oy on itsenäinen ja riippumaton suunnittelutoimisto kaivamattoman (No-Dig) tekniikan alueella.


© 2021 Johan Lundberg OY