Ympäristöpääkaupungin tekijä

Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021. Johan Lundberg Oy on yksi ympäristöpääkaupunkivuoden tekijöistä, tekijäkumppani.

Toimintamme, ajatuksemme ja tavoitteemme liittyvät selkeästi kestävän kehityksen filosofiaan.  Kumppanuus ympäristöpääkaupungin kanssa on osoitus tästä. Uskomme, että yhä useammat kaupungit huomaavat uusien infran rakentamisen tekniikoiden tuovan huomattavia hyötyjä, säästävän sekä ympäristöä että rahaa, ja lisäävän asukkaiden hyvinvointia.

Tarjoamme suunnittelutyötä, jotta asiakkaamme pystyvät rakennuttamaan hankkeensa niin usein kuin se on mahdollista kaivamattomilla menetelmillä ja näin vähentämään rakennustöistä aiheutuvia päästöjä. Lisäksi kehitämme osaamistamme jatkuvasti esimerkiksi CO2-päästöjen laskennassa.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan mielellään lisää!

#tehtykestäväksi

Johan Lundberg Oy on itsenäinen ja riippumaton suunnittelutoimisto kaivamattoman (No-Dig) tekniikan alueella.


© 2021 Johan Lundberg OY