Kasvumatkalla ollaan!

Kohta ensimmäinen kuukausi vuodesta 2022 on tehty hommia ja projektien lomassa on ollut hiukan aikaa katsoa myös viime vuoteen ja miettiä, mitä tulikaan tehtyä.

Vuonna 2021 tuplasimme projektien määrän ja liikevaihdon edelliseen vuoteen verrattuna, avasimme Turun konttorin ja henkilökuntamme lukumäärä kasvoi. Teimme töitä sekä saneeraus- että uudisrakentamisen puolella. Laajensimme palveluvalikoimaamme niin, että voimme olla asiakkaan apuna tarpeen määrittelystä linjan käyttöönottokokeisiin asti.

Sitoutunut ja tehokas asiantuntijatiimimme kiittääkin luottamuksesta asiakkaitamme ympäri Suomea. Haluamme olla luottamuksenne arvoisia myös tänä vuonna!

Mikäli heräsi kysymyksiä kaivamattomaan tekniikkaan liittyen tai mietit, voisiko projektin suorittaa muutenkin kuin kadun auki kaivamalla, ota meihin yhteyttä! Perehdytään yhdessä tilanteeseen ja löydetään sopivin ratkaisu.

Johan Lundberg Oy on itsenäinen ja riippumaton suunnittelutoimisto kaivamattoman (No-Dig) tekniikan alueella.


© 2021 Johan Lundberg OY